Lente Thee en Chocolade | B2B - Thee van Lente op de kaart - Lentethee schenken - Lente Thee en Chocolade - Scheveningen
Kwaliteitsthee op de kaart? Kies voor goede thee en maak het verschil! Het gaat om de beleving van de klant. Lees wat Lente voor je kan betekenen.
Den Haag, scheveningen, webshop, thee, lente, losse thee, thee in de horeca, theewinkel beginnen, kwaliteits thee, thee op kantoor, locaties, b2b
21330
page-template-default,page,page-id-21330,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Lente op de kaart

Mooie thee in de horeca? Kwaliteitsthee op kantoor, in je praktijk of in je winkel? Als je je écht wilt onderscheiden kies je voor echte thee. Ik laat je de mogelijkheden zien hoe je eenvoudig met losse thee kunt werken. Wat het verschil is tussen de ene losse thee en de andere en het verschil tussen losse thee en zakjes. Een enorm verschil in smaak en in beleving. Wil je meer weten, kom langs in de winkel en we nemen samen de mogelijkheden door. Natuurlijk proeven we thee en zo kun jij je keuze maken.

 Wil je jezelf écht onderscheiden?
Kies dan de thee van Lente!

 

Lente Thee en Chocolade kiest voor kwaliteit. Producten die zorgvuldig zijn geselecteerd. Puur, eerlijk en biologisch waar het kan.

Wie schenkt thee van Lente?

Steeds meer ondernemers schenken thee van Lente. Hieronder een selectie. Staat jouw onderneming er niet bij en wil je graag vermeld worden? Neem dan even contact op.

Sinds 2016 is Strandrestaurant Werelds nieuw in Scheveningen. Superleuke tent, relaxed, ruim, sfeervol. Geniet van smakelijk eten, goede wijn en… heerlijke thee van Lente Thee en Chocolade. Terwijl je geniet van ondergaande zon, strand en zee. Aanrader!!

De Confettimeisjes organiseren echt alleen maar leuke dingen voor kinderen! Klassieke kunstworkshops voor peuters, iedere week een andere componist in de hoofdrol. Er worden sprookjes voorgelezen en dat allemaal onder het genot van thee van Lente! Wat een feest.
Thee met Koekjes is de coachingspraktijk van Natascha Bruti. Het is een droomplek en werkplaats voor jong en oud. Er wordt gewerkt, geschaafd, gelachen, gedroomd, verwonderd, geleefd en geleerd. En ondertussen geniet je van een kop thee van Lente Thee en Chocolade.
Theekransjes is een landelijk netwerk van aangesloten, gecertificeerde professionals die theekransjes organiseren en is onderdeel van FiederElske.nl. De kwaliteitsthee van Lente Thee en Chocolade mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Lente is de enige echte Hofleverancier van de Theekransjes community!
Berthea de Boer begeleidt bij KaJemba tieners van 9-14 jaar. Voor verschillende groepen en leeftijden, organiseert Berthea ook theekransjes. Met een kop heerlijke thee van Lente én iets lekkers erbij, wordt er gezellig gekletst en gepraat over een thema.

Gerty coacht moeders in de ontwikkelings-fase van 9-jarige kinderen, die over zoveel meer gaat dan 9-jarige kinderen. IK-ontwikkeling en gevoelsbeleving zijn de thema’s en daar sluit de heerlijke, losse thee van Lente als geen ander bij aan.

Saskia Reerink is kindercoach en houdt bovendien enorm van theedrinken. Ze helpt kinderen hun eigen kracht te ontdekken. Ze geeft regelmatig een Theekransje aan voegt daar haar eigen ingrediënten aan toe. Natuurlijk mét thee van Lente!

PuurKindZijn is een praktijk voor kindercoaching. Hier worden Theekransjes gehouden én de thee van Lente Thee en Chocolade wordt hier met veel aandacht geschonken.
Een thee- en pluktuin met natuurspeelplaats, (natuur)coaching en begeleiding, daarvoor kun je bij Het Tussenstation terecht.
De thee van Lente wordt geschonken in de theetuin van Het Tussenstation in Nieuwleusen.

Hartpad is een bijzondere plek in Dinxperlo. Alle activiteiten zijn erop gericht je dichter bij jezelf te brengen. Heidy en Benno werken vanuit een holistische visie met een diep respect voor mens, dier en natuur.

Perfect Pastry maakt de mooiste taarten in de winkel in de Gentsestraat in Scheveningen. In de winkel wordt de thee van Lente geschonken. Geniet van een High Tea, heerlijk gebak en smaakvolle thee, de perfecte combinatie.
Interesse?

 

Ik vertel graag over de theeën van Lente en laat je de mogelijkheden in mijn winkel of bij jou op locatie zien. Neem contact op voor de mogelijkheden.