Lente Thee en Chocolade | Kadopakketten en geschenken - Lente Thee en Chocolade
Op zoek naar een origineel cadeau? Voor elke gelegenheid vind je een passend geschenk. Een combinatie van thee, bonbons, honing, servies, daar wil iedereen van genieten! En leuke kaartjes, een thee abonnement of dessertwijn. Een kerstpakket, Sintpakket van Lente? Vraag nu al informatie op. Bekijk het hier.
lente thee abonnement dessertwijn kerstpakket sintpakket sinterklaas relatiegeschenk
20733
page-template-default,page,page-id-20733,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Cadeau Thee Chocolade LenteSmaakvolle geschenken voor sfeervolle dagen

Speciaal voor sfeervolle momenten… Sint- en Kerstpakketten

Bij Lente is alles maatwerk. Persoonlijke aandacht, sfeer en kwaliteit, dat is waarom mensen voor Lente kiezen! Je kunt je wensen aangeven en zo stellen we een mooi pakket samen. Alle samenstellingen zijn mogelijk. Cadeaupakketten worden altijd feestelijk ingepakt.

 

 

Sint- of Kerstpakket van Lente Thee en Chocolade

 

De feestdagen komen er weer aan! Wil je écht een origineel, smaakvol kerstpakket dan kies je voor kwaliteit en sfeer van Lente! Ook voor Sinterklaas is dit een goed idee. Voor elk gewenst bedrag is een pakket mogelijk. Het is naar wens samen te stellen, of kies een bedrag en laat je verrassen. Eigenlijk kan bijna alles, als je er tijdig bij bent. Geef je wensen dus nú al door: stuur bericht of bel 070-7522094.

Het is mogelijk om een cadeau aan iemand door Lente te laten toesturen, dat kan eenvoudig via de webshop. Een thee abonnement van Lente is ook een origineel idee. Je kunt er ook voor kiezen om samen een Theeproeverij of High Tea bij Lente te volgen. Mooie thee en heerlijke hapjes!