Lente Thee en Chocolade | Activiteiten bij Lente - Lente Thee en Chocolade - Scheveningen
Volg een activiteit bij Lente. Een theeproeverij, High Tea of combineer een bezoek met een rondvaart.
high tea, afternoon tea, theeproeverij, workshop, chocolade, thee, rondvaart, inspiratie, Den Haag
21390
page-template-default,page,page-id-21390,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive
Samen thee drinken Lente Thee en Chocolade

Volg een activiteit bij Lente

Theeproeverij, Chocoladeproeverij

Hoe leuk is het om én lekker bezig te zijn, én heerlijke thee te drinken? En dat in een fijne omgeving, gecombineerd met heerlijke hapjes. Maak een afspraak voor een Theeproeverij, waarna je alles over thee weet. Of reserveer een Afternoon Tea of Chocoladeproeverij. Lees het hieronder.

Wil je leren en tegelijkertijd genieten van lekkers? Kies voor een Theeproeverij of Chocoladeproeverij. En wist je dat je ook met de boot naar Lente kunt komen?

Theeproeverij Lente Den Haag Scheveningen
Theeproeverij

Kom meer te weten over thee, de verschillende soorten en de verschillen in smaak. Hoe kun je thee het beste zetten? Welke zetmethoden zijn er? Je proeft meerdere theeën gecombineerd met kleine hapjes en ondertussen leer je over thee. Prijs: € 15,95 p.p. Op afspraak, duur 1,5 uur, vooraf reserveren, vanaf 2 personen.

Chocolade Proeverij Lente Thee Chocolade Scheveningen Den Haag
Chocolade proeverij

Hierbij leer je alles over chocolade. Kom samen naar Lente en geniet van verschillende smaken zoals alleen chocolade die kan hebben. Leer over de oorsprong, de landen en verschillende soorten. Ook al drinken we wel een kopje thee, de focus hierbij is: Chocolade! Prijs: € 15,95 p.p. Op afspraak, duur 1,5 uur, vooraf reserveren, vanaf 4 personen.

High Tea Theeproeverij Lente Den Haag Scheveningen
Afternoon Tea

De Afternoon Tea bij Lente is een beleving. Een verwennerij van verschillende zoete gerechten, gecombineerd met prachtige kwaliteitstheeën van Lente. Laat je verrassen door de smaken van de theeën die perfect op de hapjes zijn afgestemd. We beginnen met heerlijk warme scones en cake en daarna volgt er chocolade, bonbons en andere zoete lekkernijen. De theeën worden geserveerd met uitleg en achtergrond over de thee en de plantages.

Prijs Afternoon Tea: € 17,50 per persoon (2-8 personen). Vooraf reserveren via email.

Toveren met thee
Toveren met Thee
Speciaal voor kleine mensen van 8-12 jaar heb ik ‘Toveren met Thee’ gecreëerd. We zijn gezellig samen, drinken thee en doen iets leuks. Ik leg uit over thee en hoe je het beste thee kunt zetten. Thee is magisch… en ik leer je hoe je kunt toveren met thee! Duur: 1,5 uur, kosten € 15,50 p.p. Op afspraak, 4-8 kinderen, vooraf reserveren.
Seizoen Lente Den Haag
Proef de Seizoenen

Elk seizoen een prachtige ochtend met inspirerende oefeningen, een hemelse theeschenkerij en heerlijke hapjes. Dit maakt van seizoensverandering een feest. Deze dag is mogelijk bij aanmelding van een groep, data in overleg.

Boottocht naar Lente Scheveningen
Thee en Chocolade Vaart

Maak van je bezoek aan Lente Thee en Chocolade in Scheveningen een uitje! Vanaf centrum Den Haag vaart de Willemsvaart dagelijks naar Scheveningen-strand.

Lente is een paradijs voor thee- en chocoladeliefhebbers

Woon je wat verder weg en wil je toch genieten van de thee van lente? Bestel in de Webshop>>.