Lente Thee en Chocolade | Kadopakketten en geschenken - Lente Thee en Chocolade
Op zoek naar een origineel cadeau? Voor elke gelegenheid vind je een passend geschenk. Een combinatie van thee, bonbons, honing, servies, daar wil iedereen van genieten! En leuke kaartjes, een thee abonnement of dessertwijn. Een kerstpakket, Sintpakket van Lente? Vraag nu al informatie op. Bekijk het hier.
lente thee abonnement dessertwijn chocolade kerstpakket sintpakket sinterklaas relatiegeschenk
20733
page-template-default,page,page-id-20733,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

kerstpakketten relatiegeschenken Lente Thee en ChocoladeSmaakvolle geschenken voor sfeervolle dagen

Bij Lente is alles maatwerk. Persoonlijke aandacht, sfeer en kwaliteit, dat is waarom mensen voor Lente kiezen! Je kunt je wensen aangeven of het geheel aan mij overlaten. Cadeaupakketten worden altijd feestelijk ingepakt.

 

 

Kerstpakket of Cadeaupakket van Lente Thee en Chocolade

 

Wil je écht een origineel, smaakvol kerstpakket dan kies je voor kwaliteit en sfeer van Lente! Voor elk gewenst bedrag is een pakket mogelijk. Het is naar wens samen te stellen, of kies een bedrag en laat je verrassen. Geef je wensen door via een bericht of kom langs.

Kerstpakket Lente Thee en Chocolade
Cadeaus webshop Lente thee

Het is mogelijk om een cadeau aan iemand door Lente te laten toesturen, dat kan eenvoudig via de webshop. Een thee abonnement van Lente is ook een origineel idee. Je kunt er ook voor kiezen om samen een Theeproeverij of High Tea bij Lente te volgen. Mooie thee en heerlijke hapjes!