Lente Thee en Chocolade | Lente Thee Abonnement - Lente Thee en Chocolade - Scheveningen
Elke maand kwaliteitsthee in je brievenbus? Kies voor een Lente Thee Abonnement! Leuk als cadeau, gewoon voor jezelf of voor als je niet kunt kiezen tussen al die lekkere theeën...
Lente thee abonnement
21228
page-template-default,page,page-id-21228,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Lente Theepakket

Lente Thee Abonnement

Laat je elke maand door Lente verrassen met een theepakket! Zomaar, in je brievenbus, zonder extra kosten bezorgd door heel Nederland. Zo kort of zo lang als je wilt. Een verrassend cadeau!

Hoe werkt het?

Stap 1) Kies je pakket

De theeën worden zorgvuldig geselecteerd en zijn een combinatie van pure losse theeën (wit, groen, oolong of zwart), melanges en kruidenmelanges. Het gewicht per thee verschilt per soort. Zo ontvang je bijvoorbeeld van de ene soort 10 gram en van een andere soort 35 gram. Alle theeën zijn compleet suikervrij, puur en van hoge kwaliteit.

Pakket Brons

Iedere maand twee verschillende soorten kwaliteitsthee €10,95 per maand,

opgeven >>

Pakket Zilver

Iedere maand drie verschillende soorten kwaliteitsthee €14,50 per maand,

opgeven >>

'Alle theeën zijn van hoge kwaliteit en je kunt ze vaker opschenken'
Starterspakket

Ben je nog niet gewend losse thee te zetten? Met het starterspakket kun je meteen aan de slag! Inhoud: Een maatschepje voor ‘1 perfect cup of tea’, 100 losse papieren filters én een thermometer zodat je de juiste temperatuur van het water kunt meten. Prijs eenmalig €17,50 en in combinatie met een Lente Thee Abonnement dat min. 3 maanden loopt, betaal je voor het starterspakket geen verzendkosten.

Lente Theepakket

Een origineel cadeau idee! Voor eenmalig €32 ontvang je drie maanden kwaliteitsthee in je brievenbus. Laat je verrassen door elke maand andere theeën. Drie keer bij jou of bij degene aan wie je het cadeau doet. Geef je hier op.

Een voorbeeld van theepakket Zilver:
•Silver Needles, witte thee
•Melange Royal, groene en zwarte thee met perzik en bloesem (perfect voor ice tea)
•Balance, een prachtige kruidenmelange, 100% natuurlijk, zonder toevoegingen of smaakstoffen
Stap 2) Geef je op en regel de betaling

Je kunt zelf kiezen hoe lang je het pakket wilt ontvangen. Het pakket als cadeau aan iemand laten sturen, is ook mogelijk. Je kunt het Lente Thee Abonnement Brons, het Starterspakket en het Theepakket voor 3 maanden via de Lente Webshop afsluiten, klik hier.

 

Wat ook mogelijk is, is zelf opgeven en via internetbankieren een ‘periodieke overboeking’ aanmaken bij je eigen bank (je maakt dan dus zelf elke maand het bedrag over). Nadat je je hebt opgegeven, ontvang je de betaalgegevens. Zet de datum van de periodieke overboeking op de 1-ste van iedere maand. Je kunt het abonnement beëindigen wanneer je wilt. Regel dat hier, nu opgeven >>

Stap 3) Ontvang iedere maand je theepakket via je brievenbus

Je ontvangt in de eerste week van de maand zonder extra kosten je theepakket in je brievenbus!

Stap 4) Zet de thee aan de hand van de omschrijving

Bij het pakket zit een omschrijving van de theeën en een advies hoe je de thee het beste kunt zetten. Hiermee zet je de lekkerste koppen thee!

Stap 5) Proef, beleef en geniet van de kwaliteitstheeën van Lente Thee en Chocolade!

Je hebt niks meer nodig: je hebt de theeën, het verhaal en het zetadvies. Neem je rust en… geniet!

Lente Thee Abonnement