Lente Thee en Chocolade | Het laatste nieuws - Lente Thee en Chocolade - Scheveningen
Lees hier de laatste nieuwstjes van lente Thee en Chocolade, winkel met kwaliteitsthee, bonbons, fudge en cadeauartikelen.
Nieuws
21382
page-template-default,page,page-id-21382,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Het laatste nieuws

 

India Tea Tour

In september heb ik deelgenomen aan de India Tea Tour 2015. Wat een fantastische ervaring! Ik heb de belangrijke theegebieden Assam en Darjeeling bezocht en van alles gezien, geroken, gevoeld en geproefd. Thee, thee en nog eens thee. Van plant tot kopje, van blad tot verpakking. Ik heb de belangrijke theegebieden Assam en Darjeeling bezocht. Via Facebook heb ik veel foto’s gedeeld toen ik wegwas, binnenkort deel ik de theeverhalen via de nieuwsbrief met je.

Lente-inspiratie

Elke maand verzamel ik de meest inspirerende nieuwtjes voor je: theeverhalen, ontwikkelingen en activiteiten. Hieronder kun je ze bekijken. Wil je ze via e-mail als eerste ontvangen? Laat hier je gegevens achter.

Lente-inspiratie Juni/juni 2015

Lente-inspiratie Mei 2015

Lente-inspiratie April 2015

Lente-inspiratie Maart 2015 

Lente-inspiratie Februari 2015

Nieuwe theeën

Er zijn weer nieuwe theeën in de winkel te ruiken, te proeven, te kopen. Een selectie van de nieuwkomers:

 

  • Melange Echt Herfst, een heerlijke thee met stukjes appel, vijgen en bessen. Perfect voor herfstdagen met regen óf een zonnetje!

 

  • Een prachtige Milk Oolong, handgeplukt en licht geroosterd (15-25%) waardoor de van nature melkachtige smaak naar voren komt. Erg aromatisch. De smaak is zacht, fruitig en erg zoet, doet denken aan boter, caramel en bloemen. Een bijzondere pure thee!

 

  • Dit voorjaar geplukt is de Silver Needles Jasmijn. Silver Needle is de hoogste gradatie van witte thee die beschikbaar is (ongeopende theeknopjes). Een zoete, zachte smaak en een verfrissende geur. Een mooie jasmijnthee met zoete tonen van rietsuiker en fruit. Natuurlijk bewerkt van begin tot eind. De ‘gewone’ Silver Needles is ook verkrijgbaar.

 

  • Wild Mountain groene thee. Afkomstig uit Zhenyuan, een hooggelegen gebied in de Yunnan provincie (China), vandaar de naam ‘Wild Mountain’. Een zeer delicate, hoge kwaliteit thee. Deze thee wordt slechts twee keer per jaar geplukt, gedurende twee dagen.
    Hij is afkomstig van een kleine familieplantage en is geplukt in de lente, wanneer de blaadjes jong en klein zijn. De thee heeft een geur van noten. De smaak is vol en gebalanceerd. Een zoetheid van amandelen en vanille. Zacht, fruitig en licht nootachtig. De blaadjes kunnen meerdere keren worden opgeschonken.Je zet deze thee met water van 75 graden, laat 1-3 minuten trekken en giet gerust de blaadjes daarna nog een paar keer op. Een heerlijke thee.
Lente Thee Abonnement

 

Het Lente Thee Abonnement is een succes! Elke maand maakt Lente theeliefhebbers blij met een theepakket dat thuis wordt bezorgd. Kies jij ook voor gemak? Ontvang elke maand kwaliteitsthee, gewoon via je brievenbus. Of geef een tijdelijk abonnement cadeau! Lees hier meer.

 

Lente Thee Abonnement