Lente Thee en Chocolade | Seizoensworkshop Lente Thee en Chocolade en Thee met Koekjes
Elk seizoen een prachtige ochtend met inspirerende oefeningen, een hemelse theeschenkerij en heerlijke hapjes. Dit maakt van elke seizoenverandering een feest.
21408
page-template-default,page,page-id-21408,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Proef de Seizoenen

In samenwerking met Natascha Bruti van Thee met Koekjes voorzien we elk seizoen in een fijn samenzijn waarin je jezelf kunt afstemmen op de essentie van de nieuwe fase van het jaar. Inspirerende oefeningen, omlijst door een hemelse theeschenkerij maken van elke seizoen verandering een feest.

 

Thema Ochtenden

De ochtend wordt op smaak gebracht door bijpassende theeën met hapjes. Volop genieten dus! Natascha Bruti en Marjolein Ham verzorgen de seizoensbijeenkomsten. Elk seizoen staat een ander thema centraal. Je kunt je hiervoor aanmelden als groepje. Neem voor mogelijkheden en reserveringen op maat contact op, aantal deelnemers 6-8.

 

  • Thema Lente: Groei en vernieuwing
  • Thema Zomer: Warmte, plezier, overvloed
  • Thema Herfst: Loslaten, oogsten
  • Thema Winter: Rust, tijd om te zaaien

Locatie: Lente Thee en Chocolade in Scheveningen

 

Prijs: op aanvraag

 

Lente Thee en Chocolade is uitstekend met de fiets, de auto en het OV te bereiken. Adres: Marcelisstraat 255-B, 2586 RV Scheveningen. Parkeren kan voor de deur en op de Haringkade, ter hoogte van de kinderboerderij, en is dagelijks tot 13.00 uur gratis.

Wil je als eerste berichten van Lente ontvangen? Je kunt je opgeven voor Lente-inspiratie en ontvangt dan als eerste per e-mail de nieuwe data voor workshops, proeverijen, nieuwtjes, etc.

Geef je hier op voor Lente-inspiratie