Lente Thee en Chocolade | Zijden Pashmina Sjaals uit India
De sjaals van Lente komen uit India en zijn gemaakt van een combinatie van Pashmina wol en zijde. De zijde zorgt voor glans en sterkte en is afkomstig van de moerbei. De sjaal heeft een zeer luxe uitstraling en prachtige glans. Pashmina wol is de dunste, fijnste wol ter wereld die in combinatie met deze zijde voor een uiterst chique sjaal zorgt. Deze sjaal is 100% natuurlijk en dat voel je. De afmeting van de sjaal is 165 x 35 cm. Het design is aan beide kanten verschillend. Dat maakt de zijden pashmina sjaal aan twee kanten draagbaar.
Zijden Mulberry silk shawl sjaal himalaya pashmina cashmir cashmere
24771
post-template-default,single,single-post,postid-24771,single-format-standard,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Unieke Zijden Pashmina sjaals uit India

Een 100% natuurlijk product, elegant en chique.

 

 
De sjaals van Lente komen uit India en zijn gemaakt van een combinatie van Pashmina wol en zijde. De zijde zorgt voor glans en sterkte en is afkomstig van de moerbei. De sjaal heeft een zeer luxe uitstraling en prachtige glans.

 

Mulberry Zijden Pashmina sjaals

De sjaals van Lente komen uit India en zijn gemaakt van een combinatie van Pashmina wol en zijde. De zijde zorgt voor glans en sterkte en is afkomstig van de moerbei (mulberry silk). Deze mulberry zijde is zachter, ronder en gladder dan de ruwe zijde die vaak in het wild voorkomt. De sjaal heeft een zeer luxe uitstraling en prachtige glans. Pashmina wol is de meest dunne, fijne wol ter wereld die in combinatie met deze zijde voor een uiterst chique sjaal zorgt.

 

Cashmere en Pashmina wol uit de Himalaya

Twee soorten wol worden vaak door elkaar gebruikt: Pashmina en Cashmere. Ze komen van verschillende geitsoorten. Pashmina wol is afkomstig van de zeldzame berggeit Changthangi in Ladakh (India). Deze geiten leven in het Himalayagebergt in Noord India en Nepal. De binnenlaag van hun vacht wordt ‘Pashmina’ genoemd. Deze vezels zijn de dunste en daarom is Pashmina wol bekend als de meest fijne, lichtste en warmste wolsoort ter wereld. Zeer geschikt voor een sjaal. De Cashmere vezel is iets dikker en komt van de Kasjmir berggeit in Ladakh, India. Hier worden vaak dikkere (winter) sjaals van gemaakt.

 

Deze sjaal is 100% natuurlijk en dat voel je. Licht in gewicht, glanzend vanwege de zijde, zacht en warm vanwege de pashmina wol. In prachtige designs verkrijgbaar. De afmeting van de sjaal is 165 x 35 cm. Het design verschilt per sjaal en is aan beide kanten verschillend. Dat maakt de zijden pashmina sjaal aan twee kanten draagbaar. Kies hier jouw favoriete design.

 

Onderhoud

Het beste is de sjaal zo min mogelijke te wassen. Wil je hem toch wassen, laat hem stomen of gebruik dan een lauw/koud sopje en was hem als fijne wol handwas. Gebruik heel weinig wasmiddel. Leg de sjaal vlak neer tijdens het drogen.

 

Elk design is uniek en daarvan is er maar 1 op voorraad. In de winkel in Scheveningen is volop keuze, een selectie hiervan is beschikbaar in de webshop. Kies jouw unieke exemplaar!

 

Ik hoop je hiermee geïnspireerd te hebben. Kies voor een sjaal van Lente!

Vond je dit leuk om te lezen?
Misschien vind je deze blogs ook interessant

Lente Thee en chocolade webshop