Lente Thee en Chocolade | En, loopt het een beetje? Over Lente Thee en Chocolade: Van Passie tot Power
En, loopt het een beetje? Deze vraag wordt me dagelijks gesteld. Een nieuwe winkel met een prachtige uitstraling, als dat maar goed blijft gaan. Heerlijke theeën. Ik heb wel eens iemand gehad die een dag nadat ze weer een zakje van haar 'vaste' thee had gekocht, terugkwam om nóg een zakje te halen. Voor de zekerheid, want straks was ik er toch ineens niet meer. Lees verder...
21603
post-template-default,single,single-post,postid-21603,single-format-standard,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Van Passie tot Power

 

Van Passie tot Power

Een persoonlijk verhaal

 

En… loopt het een beetje?

Deze vraag wordt me dagelijks gesteld. Een nieuwe winkel met een prachtige uitstraling, als dat maar goed blijft gaan. Heerlijke theeën. Ik heb wel eens iemand gehad die een dag nadat ze weer een zakje van haar ‘vaste’ thee had gekocht, terugkwam om nóg een zakje te halen. Voor de zekerheid, want straks was ik er toch ineens niet meer.

 

Missie

I’m here to stay. Het is mijn missie om mensen te laten zien hoe mooi losse thee is. Hoe puur en verfijnd losse thee smaakt, vergeleken met thee uit zakjes. Hoeveel meer waar voor je geld je koopt bij losse thee. Hoe gezond witte en groene thee zijn. En het is mijn missie om kwaliteit en creativiteit aan te bieden: chocolade en geschenkartikelen.

 

Net begonnen

Bovendien, ik ben nog maar net begonnen. Een jaar geleden reisde ik nog via het OV naar mijn werk, 3,5 uur per dag was ik kwijt aan reistijd. Werkte ik vanuit een kantoor in de binnenstad van Amsterdam. Hield ik me bezig met financiële dienstverlening, als toezichthouder op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Na lang wikken en wegen heb ik vorig jaar zomer mijn baan besloten op te zeggen.
Alle vastigheid in één klap weg. Alle specialisatieopleidingen overbodig. Ik kon me vanaf dat moment wel helemaal richten op mijn missie, mijn droom. Dat brengt rust, duidelijkheid en leidt uiteindelijk tot veel meer creativiteit. En die dingen zijn veel waard.

 

The flower doesn’t dream of the bee. It blossoms and the bee comes.

Ik werk vanuit gevoel. Veel meer dan voorheen. En dat ik daar uiteraard hoop geld mee te verdienen, dat mag duidelijk zijn. Maar ik heb dat niet bovenaan mijn lijstje staan. Vandaag kwam deze mooie quote voorbij en dit is precies hoe ik me voel. Vertrouwen in de aantrekkingskracht van kwaliteit en echtheid. The flower doesn’t dream of the bee. It blossoms and the bee comes.

 

Van Passie tot Power

Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat het een kracht is die ik heb ingezet. Dat het niet vanzelfsprekend is. Om een droom om te zetten in werkelijkheid. Ik heb gemerkt dat ik mensen inspireer met mijn verhaal. Wil je ook geïnspireerd worden? Kom dan eens langs in de winkel.

 

Op verzoek is de Lente Webshop ontstaan. Een deel van het assortiment staat nu online. Kies voor gemak!

Lente Webshop