Lente Thee en Chocolade | Rooibos Aardbei Biologisch
23233
product-template-default,single,single-product,postid-23233,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Rooibos Aardbei Biologisch

Vanaf: 3,95

Dit is een heerlijk zachte rooibosthee met de smaak van aardbeien. Natuurlijk zonder suiker, met stukjes aardbei en framboosblad. Een heerlijke biologische thee.

Herstel
Artikelnummer: Rooibos Aardbei Biologisch Categorieën: ,
Aanvullende informatie

Rooibos is rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten, heeft een laag gehalte aan looizuur en bevat geen cafeïne. Rooibos bevat veel gezondheidsvoordelen.

Het land van herkomst van rooibos is Zuid-Afrika. Daar gebruikte men rooibos om een zoete, fruitige thee te maken lang voordat de Europeanen dit deden. De takken van de struik werden gedroogd in de zon en in kleine stukjes gesneden. De thee werd voor het eerst geëxporteerd naar verre landen in de 19e eeuw. Een hoge kwaliteit rooibosthee kan worden herkend aan zijn robijnrode kleur en de zachte, zoete, kenmerkende, aromatische smaak.