Lente Thee en Chocolade | Alfi isoTherm Perfect 500ml
25138
product-template-default,single,single-product,postid-25138,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Alfi isoTherm Perfect 500ml

33,95 incl. btw

Geniet extra lang van je warme of koude drank in deze dubbelwandige roestvrijstalen Alfi IsoTherm Perfect. Inhoud 500 ml, met isolerende werking (12u warm of 24u koud). Het bijzondere aan deze isoleerbeker is dat je hem ook in de vaatwasmachine kunt doen. De IsoTherm kun je sluiten met behulp van een schroefdop. Over deze schroefdop kun je nog een dop doen, die je tevens als bekertje kunt gebruiken. Zo is de IsoTherm 100% lekvrij.

Alfi kent al ruim 100 jaar het vertrouwen en de erkenning van consumenten en is uitgegroeid tot marktleider van isoleerschenkkannen en voedseldragers in Duitse premium kwaliteit. Het merk gebruikt materialen die een hogere schok- en krasbestendigheid garanderen, en hard vacuümglas voor de beste isoleerprestatie.

Artikelnummer: Isomug isoTherm Perfect 500ml Categorie: