Lente Thee en Chocolade | Jasmijn groene thee
24483
product-template-default,single,single-product,postid-24483,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Jasmijn groene thee

Vanaf: 4,25

Jasmijnthee is niet alleen lekker, de thee zorgt ook voor een kalmerende werking en versterkt het immuunsysteem. Deze thee is meerdere keren gedroogd onder jasmijnbloemen, waardoor de thee het aroma van jasmijn heeft overgenomen. Dit is een mooie kwaliteit groene thee van biologische herkomst, vol bladknoppen (zilveren puntjes). Een goede jasmijnthee kenmerkt zich doordat er geen of slechts weinig bloemblaadjes zijn toegevoegd, zoals bij deze thee. Een heerlijke smaakvolle groene thee en vaker op te schenken.

Herstel
Artikelnummer: Jasmijn van bio herkomst Categorieën: ,
Aanvullende informatie

Jasmijn is een heerlijk geurende plant. De bloemblaadjes worden eerst vermengd met de theebladeren, zo worden ze gedroogd en daarna worden de bloemblaadjes verwijderd. De geur heeft zich dan op een natuurlijke manier verspreidt in de theebladeren. Deze thee bevat zoals je ziet geen jasmijnbloemblaadjes. Dat is ook niet nodig. Een goede jasmijnthee kenmerkt zich doordat er geen of slechts weinig bloemblaadjes zijn toegevoegd.

Jasmijnthee heeft een hoog vitaminegehalte en bevat veel antioxidanten. In China en Japan wordt Jasmijnthee veel gedronken. Het werkt rustgevend.