Lente Thee en Chocolade | Darjeeling Gopaldhara First Flush Silver Tippy
26038
product-template-default,single,single-product,postid-26038,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
actieactie

Darjeeling Gopaldhara First Flush Silver Tippy

6,50 incl. btw

Een heerlijke Darjeeling van theeplantage Gopaldhara. Een first flush die tegen de pluktijd van second flush aan zit en daarom een tikje donkerder van kleur. Je proeft de versheid, echt net geplukt! Mooi blad met veel zilveren tips (knoppen) en een volle smaak die doet denken aan rietsuiker, geel fruit, zoete appel, honing. Een aangenaam klein bittertje door de versheid. Heerlijke, zoete natuurlijke darjeelingthee.

Artikelnummer: Gopaldhara Darjeeling FF Silver Tippy 50 gram Categorieën: , , ,
Aanvullende informatie

Lentegeplukte Darjeeling van de hooggelegen theeplantage Gopaldhara. Een mooie kwaliteit First Flush Darjeeling!

SFTGFOP1 staat voor Special Finest Tippy Golden Flowery Orange Pekoe van de eerste kwaliteit. De hoogst mogelijke kwaliteit en wijst op hele, jonge theeblaadjes met zilveren puntjes. Darjeeling is een belangrijk theegebied in India, in het zuiden van de Himalaya liggen 86 theeplantages tot wel 2500 meter hoogte. De smaak van een Darjeeling is erg afhankelijk van de oogsttijd. De eerste Darjeelings van het seizoen zijn erg gewild. Een thee die de hele dag door lekker is.