Lente Thee en Chocolade | Darjeeling Gopaldhara Red Thunder Gold
23831
product-template-default,single,single-product,postid-23831,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Darjeeling Gopaldhara Red Thunder Gold

Vanaf: 5,75

Een hoge kwaliteit Darjeeling van de hooggelegen plantage Gopaldhara. Deze thee is in de herfst tijdens vorst geplukt is daarom vol van smaak. De kop heeft de kleur van is koper, helder oranje. De smaak is muskaatachtig en rijk. Je proeft rijp fruit en honing. Mooi in balans, met een lange en duidelijke nasmaak. Een heerlijke thee die vaker is op te gieten en steeds een smaakvolle krachtige kop geeft, afkomstig van een van de beste theetuinen van Darjeeling.

Herstel
Artikelnummer: Gopaldhara Darjeeling Red Thunder Gold Categorieën: , , ,
Aanvullende informatie

Deze Darjeeling is prachtig verbouwd op de één van de hoogste hellingen van de Himalaya. Deze Autumnal thee is geplukt in de herfst terwijl de blaadjes bevroren waren. Een smaakvolle variant binnen de Darjeelingthee. Mooie thee waarbij ‘single & two leaves and a bud’ zijn geplukt.

FTGFOP1 staat voor Finest Tippy Golden Flowery Orange Pekoe van de eerste kwaliteit. De hoogst mogelijke kwaliteit en wijst op hele, jonge theeblaadjes met gouden puntjes. Darjeeling is een belangrijk theegebied in India, in het zuiden van de Himalaya liggen 86 theeplantages tot wel 2500 meter hoogte.