Lente Thee en Chocolade | Darjeeling Gopaldhara Maharaja Second Flush
23568
product-template-default,single,single-product,postid-23568,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
actieactie

Darjeeling Gopaldhara Maharaja Second Flush

Vanaf: 5,95 Vanaf: 4,95

Een hoge kwaliteit Second Flush Darjeeling van de hooggelegen plantage Gopaldhara. Deze in de vroege zomer geplukte thee is een super fijne thee van ‘two leaves and a bud’ plukkwaliteit. Deze thee kent veel liefhebbers en spreekt veel mensen aan. De kop is oranjerood gekleurd, de smaak is muskaat, rijk, vol en fruitig. De nasmaak doet denken aan honing. Een premium thee die vaker is op te gieten en steeds een smaakvolle kop geeft. Aanrader!

Herstel
Artikelnummer: Gopaldhara Darjeeling SF Maharaja Categorieën: , , ,
Aanvullende informatie

Deze Darjeeling is prachtig verbouwd op de één van de hoogste hellingen van de Himalaya. Second Flush staat voor de plukperiode en is wat donkerder dan een First Flush Darjeeling.

FTGFOP1 staat voor Finest Tippy Golden Flowery Orange Pekoe van de eerste kwaliteit. De hoogst mogelijke kwaliteit en wijst op hele, jonge theeblaadjes met gouden puntjes. Darjeeling is een belangrijk theegebied in India, in het zuiden van de Himalaya liggen 86 theeplantages tot wel 2500 meter hoogte.