Lente Thee en Chocolade | Darjeeling Gopaldhara Theepakket
24966
product-template-default,single,single-product,postid-24966,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Darjeeling Gopaldhara Theepakket

19,95 incl. btw

Rechtstreeks uit India heb ik de meest heerlijke thee voor jullie. Van de Gopaldhara theeplantage, een van de meest hoog gelegen plek in Darjeeling. Dit pakket bevat 3 verschillende theeën: Red Thunder Gold Oolong, Red Thunder Ruby Oolong en Maharaja Second Flush. Zier onder ‘meer informatie’ voor beschrijving van de theesoorten.

Artikelnummer: Darjeeling Gopaldhara Theepakket Categorieën: , ,
Aanvullende informatie

Rechtstreeks uit India heb ik de meest heerlijke thee voor jullie. Van de Gopaldhara theeplantage, een van de meest hoog gelegen plek in Darjeeling, en daarom bijzonder mooie smaken. Dit pakket bevat de volgende Darjeeling theeën:

  • 35 gr Red Thunder Gold Oolong: een heerlijke volle thee. Ronde, uitstekende smaak van rood fruit, eindeloos op te gieten.
  • 35 gr Red Thunder Ruby Oolong: smaakvol, doet denken aan rood fruit, voor als twee keer opgieten voor jou genoeg is, al met al een heerlijke thee.
  • 35 gr Maharaja Second Flush: meest zoete van de drie, zacht, vol, smaken van honing en geel fruit.

Darjeeling is een theegebied in India, in het zuiden van de Himalaya liggen 86 theeplantages tot wel 2500 meter hoogte.