Lente Thee en Chocolade | Darjeeling Makaibari Biologisch Biodynamisch
24408
product-template-default,single,single-product,postid-24408,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
Aanbiedingactie

Darjeeling Makaibari Biologisch Biodynamisch

Vanaf: 5,95 Vanaf: 5,25

Een goede kwaliteit Second Flush Darjeeling van de vooruitstrevende plantage Makaibari. Deze theetuin ging als eerste over op biologisch en velen volgden hem in Darjeeling. Daarna de omschakeling naar Demeter-biodynamisch waarbij nog meer rekening wordt gehouden met de natuur. En dat proef je. De kleur na het zetten is helder, de smaak is kruidig, fruitig, vol. Een Darjeelingthee die vaker is op te gieten en waar je heerlijk van kunt genieten.

Herstel
Artikelnummer: Darjeeling Makaibari Biologisch Biodyn Categorieën: ,
Aanvullende informatie

Deze thee is afkomstig van theetuin Makaibari, een theetuin die ik persoonlijk heb bezocht in Darjeeling. De tuin is opgericht in 1859 en behoort tot de oudste theeplantages in Darjeeling. De theevelden zijn prachtig gelegen en de thee wordt geplukt door vriendelijk lachende vrouwen die handig over de steile berghelling bewegen. Makaibari is een vooruitstrevende theetuin waar veel aandacht is voor de kwaliteit en de natuur. Als eerste produceerde Makaibari -wereldwijd gezien- thee op biodynamische wijze. ‘Als je goed zorgt voor de bodem, proef je dat terug in de oogst.’ En zo is het. Een heerlijke thee met veel zilveren en gouden knopjes.