Lente Thee en Chocolade | Darjeeling Rohini First Flush Moonlight Special
26035
product-template-default,single,single-product,postid-26035,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
actieactie

Darjeeling Rohini First Flush Moonlight Special

Vanaf: 7,75 Vanaf: 6,95

Een heerlijke First Flush Darjeeling van de hooggewaardeerde theeplantage Rohini. Een hoge kwaliteit first flush Darjeeling, eerste pluk van het vroege voorjaar. De kleur, de geur, de smaak… je proeft de versheid van de lente. ´Two leaves and a bud´ zijn zichtbaar. Mooi blad met heel veel zilveren tips (knoppen) zorgen voor een helder, glinsterende kop thee met een rijke volle smaak van appel, meloen, witte bloemen, tikje kruidig en een hele lange nasmaak. Totaal niet bitter. Heerlijke, verfijnde, natuurlijke thee.

Herstel
Artikelnummer: Rohini Darjeeling FF Moonlight Special Categorieën: , , ,
Aanvullende informatie

Lentegeplukte Darjeeling van de hooggewaardeerde theeplantage Rohini. Een hoge kwaliteit First Flush Darjeeling! De eerste thee die in het vroege voorjaar wordt geplukt. Het plukken tijdens de lentepluk is een belangrijk proces en komt aan op timing. Er kan maar een paar dagen worden geplukt, net voordat de knop uitkomt. Het plukken start ieder jaar in maart en loopt door tot april/mei. Wanneer die paar dagen precies zijn, is verschillend per regio, hoogte en het weer.

SFTGFOP1 staat voor Special Finest Tippy Golden Flowery Orange Pekoe van de eerste kwaliteit. De hoogst mogelijke kwaliteit en wijst op hele, jonge theeblaadjes met zilveren puntjes. Darjeeling is een belangrijk theegebied in India, in het zuiden van de Himalaya liggen 86 theeplantages tot wel 2500 meter hoogte. De smaak van een Darjeeling is erg afhankelijk van de oogsttijd. De eerste Darjeelings van het seizoen zijn erg gewild. Een thee die de hele dag door lekker is.