Lente Thee en Chocolade | Darjeeling Steinthal Groene thee
25757
product-template-default,single,single-product,postid-25757,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Darjeeling Steinthal Groene thee

Vanaf: 3,95

Een heerlijke pure groene thee. Biologisch geteeld bij de oudste theetuin van Darjeeling: Steinthal. De geur is zoet, de smaak is muskatel, zacht, toegankelijk en kenmerkend voor een groene thee. Een fijne nasmaak.

Herstel
Artikelnummer: Darjeeling Steinthal Groene thee Categorieën: , , , , ,
Aanvullende informatie

Darjeeling staat bekend om donkere thee. Second Flush zwarte thee is wel de meest bekende: een donkere, geoxideerde thee, geplukt in de late lente. Maar wist je dat er ook groene thee wordt gemaakt in Darjeeling? Er is een aantal theeplantages dat heel hard werkt om (naast de reguliere Darjeeling thee) ook mooie groene thee te maken. Thee met een zachte, toegankelijke en kenmerkende ‘groene’ smaak.

Heb je een goede groene thee uit Darjeeling gevonden, dan is dat iets bijzonders. Je proeft het ‘muscatel’ karakter zoals we kennen van een Darjeeling vermengd met de echte ‘groene thee’ smaak. Een fijne nasmaak blijft.