Lente Thee en Chocolade | Jasmijnparels Biologisch
23357
product-template-default,single,single-product,postid-23357,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Jasmijnparels Biologisch

Vanaf: 7,50

Prachtige biologische jasmijnparels. Deze thee is een van de mooiste binnen de theewereld, afkomstig uit de bergen van Zuidoost-China. Al meer dan 100 jaar vormen alleen de beste en jongste bladeren de basis voor deze zeldzame thee. De nog niet helemaal droge bladeren worden tot zes keer gemengd met frisse en licht geurende jasmijnbloesems, vervolgens gezeefd en met de hand tot kleine parels gerold. Het opgerolde blad omsluit het fijne jasmijnaroma en laat het alleen vrijkomen tijdens het zetten van de thee. Het plukken van de ‘two leaves and a bud’ (twee bladeren en een knop) wordt zichtbaar als de parels zich openen en zorgt voor een hele fijne smaak. De parels kunnen zeker meerdere keren worden opgeschonken en zullen steeds meer openen. Jasmijnthee heeft een hoog vitaminegehalte en een hoog anti-oxidantgehalte. Een heerlijke delicate groene thee, echt een pareltje!

Herstel
Artikelnummer: Jasmijnparels Biologisch Categorieën: ,
Aanvullende informatie

Gebruik meerdere parels per kop (6-8 stuks, afhankelijk van de grootte van de parels en de tijd dat je ze laat trekken). De kop heeft een elegante champagne kleur. Als je thee gaat zetten, gaan de parels langzaam open en deze geven een heerlijke jasmijnsmaak af. De parels kunnen zeker meerdere keren worden opgeschonken en zullen steeds meer openen.