Lente Thee en Chocolade | Jasmijnparels Biologisch
23357
product-template-default,single,single-product,postid-23357,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Jasmijnparels Biologisch

Vanaf: 7,50

Prachtige biologische jasmijnparels. Deze thee is afkomstig uit de bergen van China. Al meer dan 100 jaar vormen alleen de beste en jongste bladeren de basis voor deze zeldzame thee. De nog niet helemaal droge bladeren worden tot zes keer gemengd met frisse en licht geurende jasmijnbloesems, vervolgens gezeefd en met de hand tot kleine parels gerold. Het plukken van de ‘two leaves and a bud’ is zichtbaar als de parels openen en zorgt voor een verfijnde smaak. De parels kan je meerdere keren opschenken en openen dan steeds meer. Een heerlijke  groene thee, echt een pareltje!

Herstel
Artikelnummer: Jasmijnparels Biologisch Categorieën: , ,
Aanvullende informatie

Het opgerolde blad omsluit het fijne jasmijnaroma en laat het alleen vrijkomen tijdens het zetten van de thee. Jasmijnthee heeft een hoog vitaminegehalte en bevat veel antioxidanten. Gebruik meerdere parels per kop (6-8 stuks, afhankelijk van de grootte van de parels en de tijd dat je ze laat trekken). De kop heeft een mooie champagne kleur. Als je thee gaat zetten, gaan de parels langzaam open en deze geven een heerlijke jasmijnsmaak af.