Lente Thee en Chocolade | Rooibos Blauwe Bes
22914
product-template-default,single,single-product,postid-22914,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Rooibos Blauwe Bes

Vanaf: 3,95

Deze rooibos is mooi van kwaliteit. Alleen de allerbeste ingrediënten zijn gebruikt. Een zee van blauwe bessen met mooie korenbloembloesem. Honeybush en venkel onderstrepen de zoetheid in deze uitgebalanceerde mix en brengen de unieke smaak van deze thee naar voren. Een heerlijke rooibosthee, zachtzoet van smaak.

Herstel
Artikelnummer: Rooibos Blauwe Bes Categorieën: ,
Aanvullende informatie

Rooibos is rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten, heeft een laag gehalte aan looizuur en bevat geen cafeïne. Rooibos bevat veel gezondheidsvoordelen.

Het land van herkomst van rooibos is Zuid-Afrika. Daar gebruikte men rooibos om een zoete, fruitige thee te maken lang voordat de Europeanen dit deden. De takken van de struik werden gedroogd in de zon en in kleine stukjes gesneden. De thee werd voor het eerst geëxporteerd naar verre landen in de 19e eeuw. Een hoge kwaliteit rooibosthee kan worden herkend aan zijn robijnrode kleur en de zachte, zoete, kenmerkende, aromatische smaak.