Lente Thee en Chocolade | Wilde Rozenknopjes
23427
product-template-default,single,single-product,postid-23427,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Wilde Rozenknopjes

Vanaf: 6,95

Wilde rozenknoppen uit Yunnan, China, zongedroogd. Je proeft dat deze op een natuurlijke manier bewerkt zijn: puur en zuiver. Een prachtige, natuurlijke rozensmaak. 100% authentieke, organische rozenknoppen. Doordat ze door de zon zijn gedroogd, hebben ze alle natuurlijke eigenschappen behouden. Rozenknoppen bevatten onder andere vitamine C en worden al duizenden jaren gebruikt als ondersteuning voor een goede gezondheid. Een prachtig schouwspel tijdens het zetten, een geweldige geur én smaak!

Herstel
Artikelnummer: Wilde rozenknopjes Categorieën: ,
Aanvullende informatie

Tip: Gebruik een paar rozenknoppen per keer voor een smaakvolle kop rozenthee. De roosjes zijn vaker op te gieten en zo doe je extra lang met deze bijzondere rozenthee. Ook leuk is om een losse rozenknop aan een gezette kop thee toe te voegen, dit geeft een zachte rozensmaak en ziet er prachtig uit!