Lente Thee en Chocolade | Voorwaarden bestellen - Lente Thee en Chocolade in Scheveningen, Den Haag
Bestel je thee en cadeaupakket online bij Lente Thee en Chocolade. Lees hier wat goed is om te weten voordat je bestelt. Bestel daarna meteen je thee en chocolade en een par dagen heb je het in huis!
webshop, den haag, scheveningen, Bestellen losse thee, losse thee, Lente, Thee, Chocolade, bonbons, cadeaupakket, verzenden, relatiegeschenk
22627
page-template-default,page,page-id-22627,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Goed om te weten

Lente Thee en Chocolade is een thee- en chocoladewinkel gevestigd in de Marcelisstraat 255B, 2586 RV in Scheveningen/Den Haag. Lente Thee en Chocolade is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 60667281. Het BTW nummer is NL001721474B35.

 

Klantenservice/contact

Lente Thee en Chocolade is goed bereikbaar via email: lentethee@ hotmail.com. Je kunt ook het contactformulier invullen. We reageren zo snel mogelijk op je email, soms komt het antwoord ongewild bij de ‘ongewenste emails’ terecht dus als het lang duurt, check dan ook even of ons antwoord op je vraag daarin terecht is gekomen.

 

Verzenden of ophalen bestellingen

Bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden binnen winkel openingsdagen (de openingsdagen vind je op de website). De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5,95. Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 9,50 (tot 2kg). Bestellingen voor Nederland vanaf € 75 tot 2 kg zijn gratis. De bestellingen worden door PostNL gebracht.

Voor bestellingen buiten Nederland kun je contact opnemen om de verzendmogelijkheden af te stemmen.

 

Je kunt er bij je bestelling ook voor kiezen om het zonder kosten af te halen in de Lente Thee en Chocolade winkel in Scheveningen.

 

Betalen bestellingen

Je kunt je bestelling betalen via iDeal of via een directe overboeking naar ons bankrekeningnummer: Lente Thee en Chocolade  (Den Haag), reknr IBAN NL42KNAB0259156280. Je bestelling wordt verzonden zodra jouw betaling is ontvangen.

 

Ontbinden bestellingen

Het kan gebeuren dat een artikel, ondanks onze goede zorgen, niet aan jouw verwachtingen voldoet. Je hebt het recht om binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product (met uitzondering van voedingswaren en op maat samengestelde producten) de overeenkomst te ontbinden. Daarna heb je 14 kalenderdagen om het product aan ons te retourneren. Verpak het ongebruikte, onbeschadigde artikel met de originele labels en in de originele verpakking, frankeer het pakket en stuur het naar ons op. Je krijgt het aankoopbedrag binnen 14 kalenderdagen terug op je rekening mits het product in goede orde door ons is ontvangen. Of we sturen per omgaande een vervangend artikel op (hierbij zijn de verzendkosten 7,50 euro voor jouw rekening). Indien je een product gebruikt hebt, brengen wij een waardevermindering in rekening van 25% van de aanschafprijs.

 

Let op: De meeste producten die je bij Lente koopt, worden op maat volgens de door jouw gekozen specificatie samengesteld. Het herroepingsrecht is daarvoor niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Dit geldt ook voor voedingswaren. Dus, alle voedingswaren en producten die speciaal voor jou worden gemaakt, samengesteld of verpakt – hieronder vallen alle thee, cadeaupakketten en alle chocolade – kunnen vanwege beperkte houdbaarheid of hun aard niet worden geretourneerd.

 

Privacy

Lente Thee en Chocolade ziet het als haar verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen.  Lente Thee en Chocolade respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De volgende gegevens worden bij een Lente-webshopbestelling verzameld: Naam, adres, emailadres, telefoonnummer. Het doel hiervan is om jouw productbestelling optimaal te verwerken. Er wordt gebruik gemaakt van een betalingsdienst met als doel de webshopbetaling af te handelen en een bezorgdienst die inzage heeft in jouw naam en adres, met als doel het pakket bij jou te bezorgen. Jouw gegevens zullen niet aan andere partijen of derden worden verstrekt en worden niet langer bewaard dan nodig is.

 

Als je je gegevens wilt inzien, aanpassen of jezelf uit ons bestand wilt laten halen, kun je dit doen via de nieuwsbrief die elk kwartaal wordt verstuurd (zie hieronder). Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier van Lente of rechtstreeks via email.

 

Nieuwsbrief

Lente Thee en Chocolade verstuurt maximaal vier nieuwsbrieven per jaar met als doel jou te informeren over producten en te inspireren. Lente gebruikt hiervoor jouw emailadres dat je bij de bestelling hebt opgegeven. Als je helemaal geen e-mails wilt ontvangen, kun je dit bij de bestelling aangeven. Onderaan iedere nieuwsbrief vind je altijd de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

 

Download hier de uitgebreide Algemene Voorwaarden Lente Webshop