Lente Thee en Chocolade | Webshop Lente Thee en Chocolade - Scheveningen - Den Haag
0
archive,post-type-archive,post-type-archive-product,theme-hazel,woocommerce-shop,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Lente Webshop

Sinds 2014 is de winkel van Lente gevestigd in Scheveningen. Hier zijn ruim 80 soorten thee te verkrijgen. De theeën zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit door eigenaresse Marjolein. Zij heeft enorm veel kennis opgedaan door het maken van theereizen en het volgen van opleidingen, workshops en cursussen op het gebied van thee, chocolade en patisserie.

Gespecialiseerd in thee uit Nepal en Darjeeling >>

Online assortiment

Thee, chocolade en cadeaupakketten zijn bij Lente te verkrijgen. En alles wat daarbij hoort. Hoge kwaliteit, creativiteit en aandacht voor de klant. Op verzoek is de Lente Webshop ontstaan, een groot deel van de collectie staat hierin. Bestel nu de prachtige producten van Lente Thee en Chocolade online!

Hoe werkt het?

Alle bestellingen vanaf €75 worden in Nederland gratis verzonden. Voor alle andere bestellingen betaal je €5,50 verzendkosten binnen Nederland. PostNL brengt je bestelling. Elke bestelling wordt met aandacht ingepakt. Vragen? Of staat jouw thee er niet bij? Stuur een email dan krijg je vrij snel reactie terug.