Lente Thee en Chocolade | Webshop Lente Thee en Chocolade - Scheveningen - Den Haag
0
archive,post-type-archive,post-type-archive-product,theme-hazel,woocommerce-shop,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Lente Webshop

Sinds 2014 is de winkel van Lente gevestigd in Scheveningen. Hier zijn ruim 80 soorten thee te verkrijgen. De theeën zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit door eigenaresse Marjolein. Zij heeft enorm veel kennis opgedaan door het maken van theereizen en het volgen van opleidingen, workshops en cursussen op het gebied van thee, chocolade en patisserie.

Tijdens de voorjaarsvakantie is de winkel gesloten van woe 21 feb t/m zat 24 feb 2024. Dinsdag 27 februari is de winkel weer open.

Je kunt je bestelling wel gewoon via de webshop doorgeven, bestellingen worden vanaf 27 feb verstuurd.

 

Gespecialiseerd in thee uit Nepal en Darjeeling >>

Online assortiment

Thee, chocolade en cadeaupakketten zijn bij Lente te verkrijgen. En alles wat daarbij hoort. Hoge kwaliteit, creativiteit en aandacht voor de klant. In de winkel in Scheveningen en een groot deel van de collectie is ook verkrijgbaar online. Bestel de prachtige producten van Lente Thee en Chocolade via de webshop.

Hoe werkt het?

Alle bestellingen vanaf €75 worden in Nederland gratis verzonden. Voor alle andere bestellingen betaal je €5,50 verzendkosten binnen Nederland. PostNL brengt je bestelling. Elke bestelling wordt met aandacht ingepakt. Vragen? Of staat jouw thee er niet bij? Stuur een email dan krijg je snel reactie terug.