Lente Thee en Chocolade | High Tea of theeproeverij bij Lente Thee en Chocolade - Scheveningen
Een Theeproeverij bij Lente Thee en Chocolade is een beleving: leer over thee en ondertussen geniet je van thee met kleine hapjes. Of kies een Afternoon Tea, heerlijke hapjes. Volg een Chocoladeproeverij en voel je daarna als een echte Chocoladekenner!
High Tea Lente High Tea Theeproeverij Theecursus Handletteren Creatief Chocolade Proeverij Masterclass Thee Lente Scheveningen Den Haag
21415
page-template-default,page,page-id-21415,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Theeproeverij

Afternoon Tea

 

Hoe leuk is het om én gezellig samen te zijn, én heerlijke thee te drinken? En dat in een fijne omgeving, gecombineerd met heerlijke hapjes. Maak een afspraak voor een Theeproeverij, waarna je alles over thee weet. Of reserveer een Afternoon Tea. Lees het hieronder.

Wil je leren en tegelijkertijd genieten van lekkers? Kies voor een Theeproeverij of Afternoon Tea. En wist je dat je ook met de boot naar Lente kunt komen?

Theeproeverij Lente Den Haag Scheveningen
Theeproeverij

Kom meer te weten over thee, de verschillende soorten en de verschillen in smaak. Hoe kun je thee het beste zetten? Welke zetmethoden zijn er? Je proeft meerdere theeën gecombineerd met kleine hapjes en ondertussen leer je over thee. Prijs: € 22,50 p.p. Op afspraak, duur 1,5 tot 2 uur, vooraf reserveren, vanaf 2 personen mogelijk tijdens winkel openingstijden.

Afternoon Tea Lente
Afternoon Tea

Een verwennerij van verschillende zoete gerechten, gecombineerd met prachtige kwaliteitstheeën van Lente. Laat je verrassen door de smaken van de theeën die op de hapjes zijn afgestemd. We beginnen met heerlijk warme scones en cake en daarna volgt er chocolade, bonbons en andere zoete lekkernijen. De theeën worden geserveerd met uitleg en achtergrond over de thee en de plantages.

Prijs Afternoon Tea: € 27,50 per persoon, duur 1,5 tot 2 uur, vanaf 2 personen, tijdens winkel openingstijden. Vooraf reserveren via email.

Boottocht naar Lente Scheveningen
Thee en Chocolade Vaart

Maak van je bezoek aan Lente Thee en Chocolade in Scheveningen een uitje! Vanaf centrum Den Haag vaart de Willemsvaart dagelijks naar Scheveningen-strand. Klik op de foto voor meer info.

Lente is een feest voor thee- en chocoladeliefhebbers

Bestel hier een Cadeaubon voor een Theeproeverij, leuk om aan iemand toe te sturen! Woon je wat verder weg en wil je toch genieten van de thee van lente? Bestel in de Webshop