Lente Thee en Chocolade | Boottocht - Lente Thee en Chocolade - Scheveningen
Met de boot van Den Haag Centrum naar Lente Thee en Chocolade in Scheveningen. Maak je uitje compleet met een theeproeverij. Bekijk de mogelijkheden!
20789
page-template-default,page,page-id-20789,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

De Thee en Chocolade Vaartwillemsvaart

 

Maak van je bezoek aan Lente Thee en Chocolade in Scheveningen een uitje! Vanaf het centrum van Den Haag varen de boten van de Willemsvaart dagelijks naar Scheveningen-strand. Lente is gevestigd aan de rand van de gedempte binnenhaven, 4 minuten lopen van de aanlegplaats ‘Haringkade’ en 4 minuten lopen van het strand. Kom gezellig langs en ruik de geur van verse thee en chocolade. Of boek vooraf een Theeproeverij en geniet van de thee gecombineerd met heerlijks!

Meer informatie over de boottocht is te vinden op Willemsvaart.

 

Theeproeverij bij Lente in Scheveningen

Wil je meer te weten komen over thee, zoals welke soorten er bestaan en wat zijn de verschillen in smaak? Welke zetmethodes zijn er en waar komt thee vandaan? Kies dan voor een theeproeverij. Je proeft meerdere theeën gecombineerd met kleine hapjes. Duur 1,5 uur, prijs € 15,95 per persoon, bekijk hier de belevenissen bij Lente.