Lente Thee en Chocolade | Chocoladereep, doosje chocolade, Chocolade, chocolate, Bonbons, bean to bar, eerlijke chocolade, handgemaakt, 100% cacao, cacaopoeder 100% - Lente Thee en Chocolade - Scheveningen
Chocolade... daar worden we toch allemaal gelukkig van? Bij de thee hoort iets lekkers! Heerlijke eerlijke bonbons en chocolade. Lente Thee en Chocolade heeft het!
20726
page-template-default,page,page-id-20726,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Chocolade

Er gaat niets boven een goed stuk chocolade of een heerlijke bonbon! Er zijn handgemaakte bonbons, gemaakt van eerlijke cacao. Je steunt hiermee inspanningen om cacao duurzaam te produceren en verbetert het inkomen en levenskwaliteit van de cacaoboeren en hun families. En in de winkel zijn er chocoladerepen van diverse merken (tijdens de zomermaanden kan het aanbod anders zijn).

Een deel van de chocolade is via de webshop te bestellen. Voor het meest complete assortiment bezoek je de winkel van Lente Thee en Chocolade in Scheveningen.

Écht een cadeautje

Bij Lente kun je terecht voor een zakje bonbons, maar natuurlijk ook voor een gevuld doosje bonbons. Een genot om naar te kijken. En dan hebben we het nog niet eens over de inhoud… naar eigen keuze gevuld met heerlijke bonbons! Kom je gezellig een doosje bonbons uitkiezen?

 

Repen Chocolade

Melk, wit, puur en extra puur. Ook ‘origine chocolade’ is verkrijgbaar, afkomstig van één specifieke regio. Het cacaopercentage van de chocolade varieert van 39% tot 100% cacao*. Uiteindelijk is het vooral van belang waar de cacaoboon vandaan komt (de origine) en hoe de boon tot chocolade is verwerkt. *Het assortiment wisselt geregeld, dus kom langs om te kijken welke Lente op dit moment aanbiedt.

Zelf chocolademelk maken of bakken met chocolade

Chocolademelk kun je op veel manieren maken! Je hebt in ieder geval chocolade nodig. Cacaopoeder van 100% ruwe cacao vindt je bij Lente en hiermee maak je de lekkerste chocolademelk. Ook geschikt om brownies mee te bakken.

Ga naar de Webshop Chocolade >>