Lente Thee en Chocolade | High Tea of theeproeverij bij Lente Thee en Chocolade - Scheveningen
Een High Tea bij Lente Thee en Chocolade is een beleving. Heerlijke hapjes met kwaliteitstheeën. Geserveerd per gang. Of kies een theeproeverij en leer over thee en ondertussen geniet je van thee met hapjes.
High Tea Lente High Tea Theeproeverij Lente Scheveningen Den Haag
22238
page-template-default,page,page-id-22238,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

High Tea… en meer

Hoe leuk is het om én lekker bezig te zijn, én heerlijke thee te drinken? En dat in een fijne omgeving, gecombineerd met een theeschenkerij en heerlijke hapjes.

High Tea

De High Tea bij Lente Thee en Chocolade is een echte beleving. Een verwennerij van hartige en zoete gerechtjes gecombineerd met prachtige kwaliteitstheeën van Lente. Laat je verrassen door de smaken van de theeën die perfect op de hapjes zijn afgestemd. De High Tea wordt geserveerd in gangen. Te beginnen met een warm hartig gerecht, daarna diverse hartige gerechten zoals sandwiches, gevolgd door een versgebakken zoet gerecht en tot slot heerlijke fudge, bonbons en andere zoete (chocolade) lekkernijen. De theeën worden geserveerd met uitleg en achtergrond over de verschillende theeën en zijn afgestemd op de verschillende gangen.

Afternoon Tea

Een Afternoon Tea is vergelijkbaar met de High Tea zoals hierboven beschreven, zonder de hartige hapjes.

 

De prijzen:

High Tea: € 24,50 (4-8 personen)

Afternoon Tea: € 17,50 per persoon (2-8 personen)

Graag van te voren reserveren via email of telefoon 070-7522094.

Ook leuk

Wil je meer weten over thee? Kies dan voor een theeproeverij. Elk seizoen kun je een inspirerende workshop ‘Proef de Seizoenen’ volgen. En wist je dat je ook met de boot naar lente kunt komen?

 

 

Bekijk hier de volledige informatie en andere Belevenissen.