Lente Thee en Chocolade | Contactgegevens van Lente Thee en Chocolade
Stel je vraag eenvoudig aan Lente. En wil je op de hoogte blijven van activiteiten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Bekijk het hier.
Lente winkel openingstijden scheveningen den haag thee chocolade honing clingendael kruidenthee losse thee theeproeverij high tea bonbons
20916
page-template-default,page,page-id-20916,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Lente Thee en chocolade webshop

Lente Thee en Chocolade

 

Lente is een sfeervolle winkel gevestigd in Scheveningen. Je vindt Lente in de Marcelisstraat, dichtbij de kinderboerderij. Parkeren kan voor de deur en is tot 13 uur gratis. Er is ook een Lente-webshop. Dus woon je wat verder weg of kies je voor gemak? Bestel dan online en het wordt vaak de volgende dag al bij je bezorgd. Kwaliteit, puurheid en sfeer staan centraal. Liefde voor het vak. Lente wil je beleven!

 

Adres

Marcelisstraat 255-B, 2586 RV Den Haag Scheveningen

Telefoonnummer

070-7522094

E-mail

Zie hieronder het contactformulier

De winkel is dinsdag t/m zaterdag open* van 12.00 tot 17.00 uur. *In de zomervakantie is de winkel af en toe een dag gesloten, bekijk de uitzonderingen hier>>.

Thee nodig? Of honing, bonbons, cadeaupakket of wat dan ook? Kom langs of stuur een email en ik zorg dat het voor je klaarstaat! De webshop is ook gewoon geopend.

Openingstijden en route

De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag:

  • Dinsdag: 12.00 – 17.00 uur
  • Woensdag: 12.00 – 17.00 uur
  • Donderdag: 12.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag: 12.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag: 12.00  – 17.00 uur

Lente is goed te bereiken met de auto! Er is voldoende plek. Bovendien is parkeren tot 13.00 uur gratis voor de deur en op de Haringkade, ter hoogte van de kinderboerderij (de Marcelisstraat is hiervan een zijstraat). Via fiets, tram of bus is Lente ook prima te bereiken.

Lente-inspiratie

 

Wil je 1x per kwartaal Lente-inspiratie ontvangen? Meld je hier aan en laat je inspireren!

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een activiteit?

 

Vul hieronder het contactformulier in.

 

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Stel hier je vraag