Lente Thee en Chocolade | Alles over thee - Lente Thee en Chocolade
Verhalen achter de thee. Bestellen. Tips. Het verschil tussen losse thee en thee in zakjes. Lees het hier.
theedrinken, thee, losse thee, verschil losse thee en thee in zakjes, nepalthee, darjeelingthee, theewinkel, den haag, scheveningen, lentethee, theecadeau, cadeau idee
20702
page-template-default,page,page-id-20702,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Thee

Thee is de populairste drank van de wereld. Samen thee drinken is gezellig! Maar ook alleen kun je heerlijk genieten van een kopje thee dat met aandacht is gezet. Thee zorgt voor rust en het is supergezond.

Lente Thee en chocolade webshop

Met een paar klikken chocolade en thee bestellen >> naar de Webshop

Thee van Lente

Sinds 2014 is de winkel van Lente gevestigd in Scheveningen. Hier zijn meer dan 100 soorten thee te verkrijgen. De theeën zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit.

Thee is in te delen per land, naar soort (bijv groen of zwart) en naar de grootte van het blad. De bewerkingsmethode zorgt voor verschillen tussen een witte, groene en zwarte thee. Witte thee is het minst bewerkt. Groene thee wordt snel na het plukken verhit en behoudt hiermee zijn groene kleur. Zwarte thee is geoxideerd; Dat zorgt voor krachtige smaak. Vind je het leuk om meer over thee te horen en bijzondere theesoorten te proeven? Kies dan voor een theeproeverij bij Lente.

 

Neem een kijkje in de Webshop. Heb je vragen? Voor advies kun je altijd terecht in de winkel of per e-mail.

Thee zetten: Accessoires

Maak het jezelf makkelijk en kies voor de juiste materialen. Dan is losse thee zetten heel eenvoudig. Losse thee wil graag zwemmen, de theeblaadjes hebben ruimte nodig om zich uit te vouwen. Alleen dan komt de smaak volledig tot uiting.

Wat is het verschil tussen losse thee en thee in zakjes?

 

Thee in zakjes bevat heel klein, vaak tot stof gebroken theeblaadjes zodat ze snel smaak afgeven. Losse thee bestaat uit grotere volledige blaadjes, van pluk tot bewerkingsproces met aandacht behandeld. Deze zorgen voor een meer intense theesmaak, thee zoals thee bedoeld is.

Goede kwaliteit thee kun je proeven!