Lente Thee en Chocolade | Theeproeverij
24008
product-template-default,single,single-product,postid-24008,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Theeproeverij

18,50 incl. btw

Kom meer te weten over thee, de verschillende soorten en de verschillen in smaak. Hoe kun je thee het beste zetten? Welke zetmethoden zijn er? Je proeft meerdere theeën gecombineerd met kleine hapjes en ondertussen leer je over thee. Dit is uitstekend geschikt als cadeau. Duur ongeveer 1,5 uur, datum in overleg tijdens winkel openingstijden. Prijs: € 18,50 per persoon (minimaal 2 personen). Wil je dit als cadeau aanbieden, kies dan minimaal 2 personen en vermeld in het opmerkingenveld (bij adresgegevens) welke tekst je erbij wilt. Ik maak er een leuke Theeproeverij cadeaubon van!

Categorieën: , ,
Aanvullende informatie

Lente Thee en Chocolade is uitstekend met de fiets, de auto en het OV te bereiken. Adres: Marcelisstraat 255-B, 2586 RV Scheveningen. Parkeren kan voor de deur en op de Haringkade, ter hoogte van de kinderboerderij.