Lente Thee en Chocolade | B2B - Echte thee - Wederverkoper - Lentethee schenken - Lente Thee en Chocolade - Scheveningen
Kwaliteitsthee op de kaart? Kies voor goede thee en maak het verschil! Het gaat om de beleving van de klant. Lees wat Lente voor je kan betekenen.
Den Haag, scheveningen, wederverkoper thee, webshop, thee, lente, losse thee, thee in de horeca, theewinkel beginnen, kwaliteits thee, thee op kantoor, locaties, b2b
21330
page-template-default,page,page-id-21330,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Losse thee van Lente

Een kop thee is meer dan alleen thee. En losse thee is een andere beleving dan thee in zakjes. Een enorm verschil in smaak en in beleving. Als je je wilt onderscheiden kies je voor echte thee.

 

Werk jij met klanten en schenk je graag goede kop thee? Heb je een restaurant, lunchroom, tearoom of ander soort onderneming en wil je je klanten echte thee serveren? Ben je een werkgever en verdient jouw personeel goede thee? Dan kies je voor thee van Lente.

Lente Thee en Chocolade kiest voor kwaliteit. De theeën zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit door eigenaresse Marjolein. Zij heeft enorm veel kennis opgedaan door het maken van theereizen en het volgen van opleidingen, workshops en cursussen op het gebied van thee.

 

Sinds 2014 is de winkel van Lente gevestigd in Scheveningen. Er is een winkel in Scheveningen en een Lente-webshop waar je terecht kunt voor een groot deel van het assortiment. Bestel je een zak van 250 gram thee of meer dan ontvang je korting. Ik help je graag bij de keuze op welke manier je de thee kunt serveren aan je klanten. Staat jouw thee er niet bij of heb je specifieke wensen, neem dan contact op via email.

Winkel Lente Thee en Chocolade