Lente Thee en Chocolade | B2B - Echte thee - Wederverkoper - Lentethee schenken - Lente Thee en Chocolade - Scheveningen
Kwaliteitsthee op de kaart? Kies voor goede thee en maak het verschil! Het gaat om de beleving van de klant. Lees wat Lente voor je kan betekenen.
Den Haag, scheveningen, wederverkoper thee, webshop, thee, lente, losse thee, thee in de horeca, theewinkel beginnen, kwaliteits thee, thee op kantoor, locaties, b2b
21330
page-template-default,page,page-id-21330,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Echte thee

Lente levert ook aan ondernemers en bedrijven. Als je je wilt onderscheiden kies je voor echte thee. En dat dit niet ingewikkeld en niet duur hoeft te zijn, laat ik je graag zien. Wil je Lente thee in jouw winkel verkopen? Ben je horeca ondernemer en wil je je klanten echte thee serveren? Ben je werkgever en verdient jouw personeel goede thee? Gun jij jezelf en je klanten een goede kop thee? Dan kies je voor thee van Lente.

 

Een kop thee is meer dan alleen thee. En losse thee is een andere beleving dan thee in zakjes. Een enorm verschil in smaak en in beleving. Losse thee verdient aandacht en hoe je die aandacht kunt geven, daarvoor kun je bij Lente terecht.

 

Wist je dat losse thee helemaal niet duur is? Laten we een zakje van 100 gram thee nemen, prijs ongeveer 5 euro. Hier kun je 50 koppen thee van maken en als je hem 2x opgiet (en dit kan met goede thee), zelfs 100 koppen thee. Dan is de prijs per kopje slechts 5 cent.

Gun jij jezelf en je klanten een goede kop thee?
Kies dan de thee van Lente!

 

Lente Thee en Chocolade kiest voor kwaliteit. De theeën zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit door eigenaresse Marjolein. Zij heeft enorm veel kennis opgedaan door het maken van theereizen en het volgen van opleidingen, workshops en cursussen op het gebied van thee.

 

Sinds 2014 is de winkel van Lente gevestigd in Scheveningen. Op veler verzoek is vorig jaar de Lente-webshop geopend en hier kun je terecht voor een groot deel van het assortiment. Bestel je een zak van 250 gram thee of meer dan ontvang je korting. Staat jouw thee er niet bij of heb je specifieke wensen, neem dan contact op: bel naar de winkel 070-7522094 (din t/m zat) of stuur een email.

Winkel Lente Thee en Chocolade
Wederverkopers

Wil jij verkooppunt van Lente Thee en Chocolade worden? Dan bespreken we dat samen. Ik vind het belangrijk dat Lente Thee de aandacht krijgt die het verdient. Als jij denkt dat jij die aandacht kunt geven, dan kom ik graag met jou in contact. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Wie schenkt thee van Lente?

Steeds meer ondernemers schenken thee van Lente. Hieronder een kleine selectie van de ondernemers die kiezen voor Lente. Dit is lang niet alles. Staat jouw onderneming er niet bij en wil je wel graag vermeld worden? Neem dan even contact op.

Strandrestaurant Werelds: Superleuke tent, relaxed, ruim, sfeervol. Geniet van smakelijk eten, goede wijn en… heerlijke thee van Lente Thee en Chocolade. Terwijl je geniet van ondergaande zon, strand en zee. Aanrader!!

Theekransjes: een landelijk netwerk van aangesloten, gecertificeerde professionals die theekransjes organiseren, onderdeel van FiederElske.nl. De kwaliteitsthee van Lente Thee en Chocolade mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Lente is de enige echte Hofleverancier van de Theekransjes community!
Thee met Koekjes: de coachingspraktijk van Natascha Bruti. Het is een droomplek en werkplaats voor jong en oud. Mooie gesprekken, inspirerende sessies. En ondertussen geniet je van een kop thee van Lente Thee en Chocolade.
De Confettimeisjes: zij organiseren echt alleen maar leuke dingen voor kinderen! Er worden bijv sprookjes voorgelezen en dat onder het genot van thee van Lente! Wat een feest.
Berthea de Boer van KaJemba: begeleidt tieners van 9-14 jaar. Voor verschillende groepen en leeftijden, organiseert Berthea ook theekransjes. Met een kop heerlijke thee van Lente én iets lekkers erbij, wordt er gezellig gekletst en gepraat over een thema.

Hartewens Coaching: Gerty coacht moeders in de ontwikkelings-fase van 9-jarige kinderen, die over zoveel meer gaat dan 9-jarige kinderen. IK-ontwikkeling en gevoelsbeleving zijn de thema’s en daar sluit de heerlijke, losse thee van Lente als geen ander bij aan.

PuurKindZijn: praktijk voor kindercoaching. Hier worden Theekransjes gehouden én de thee van Lente Thee en Chocolade wordt hier met veel aandacht geschonken.
Het Tussenstation in Nieuwleusen: een thee- en pluktuin met natuurspeelplaats, (natuur)coaching en begeleiding. De thee van Lente wordt geschonken in de theetuin.

Hartpad: een bijzondere plek in Dinxperlo. Alle activiteiten zijn erop gericht je dichter bij jezelf te brengen. Heidy en Benno werken vanuit een holistische visie met een diep respect voor mens, dier en natuur.

Interesse?

 

Ik vertel graag over de theeën van Lente en laat je de mogelijkheden in mijn winkel of bij jou op locatie zien. Neem contact op voor de mogelijkheden.