Lente Thee en Chocolade | B2B - Echte thee - Wederverkoper - Lentethee schenken - Lente Thee en Chocolade - Scheveningen
Kwaliteitsthee op de kaart? Kies voor goede thee en maak het verschil! Het gaat om de beleving van de klant. Lees wat Lente voor je kan betekenen.
Den Haag, scheveningen, wederverkoper thee, webshop, thee, lente, losse thee, thee in de horeca, theewinkel beginnen, kwaliteits thee, thee op kantoor, locaties, b2b
21330
page-template-default,page,page-id-21330,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Losse thee van Lente

Lente levert ook aan ondernemers en bedrijven. Als je je wilt onderscheiden kies je voor echte thee. En dat dit niet ingewikkeld en niet duur hoeft te zijn, laat ik je graag zien. Wil je Lente thee in jouw winkel verkopen? Ben je horeca ondernemer en wil je je klanten echte thee serveren? Ben je werkgever en verdient jouw personeel goede thee? Gun jij jezelf en je klanten een goede kop thee? Dan kies je voor thee van Lente.

 

Een kop thee is meer dan alleen thee. En losse thee is een andere beleving dan thee in zakjes. Een enorm verschil in smaak en in beleving. Losse thee verdient aandacht en hoe je die aandacht kunt geven, daarvoor kun je bij Lente terecht.

 

Wist je dat losse thee helemaal niet duur is? Laten we een zakje van 100 gram thee nemen, prijs ongeveer 5 euro. Hier kun je 50-60 koppen thee van maken en als je hem 2x opgiet (en dit kan met goede thee), zelfs 100-120 koppen thee. Dan is de prijs per kopje 4 á 5 cent.

Lente Thee en Chocolade kiest voor kwaliteit. De theeën zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit door eigenaresse Marjolein. Zij heeft enorm veel kennis opgedaan door het maken van theereizen en het volgen van opleidingen, workshops en cursussen op het gebied van thee.

 

Sinds 2014 is de winkel van Lente gevestigd in Scheveningen. Er is een winkel in Scheveningen en een Lente-webshop waar je terecht kunt voor een groot deel van het assortiment. Bestel je een zak van 250 gram thee of meer dan ontvang je korting. Staat jouw thee er niet bij of heb je specifieke wensen, neem dan contact op, stuur een email.

Winkel Lente Thee en Chocolade