Lente Thee en Chocolade | Thee verhoogt je weerstand
Thee bevat antioxidanten, verkleint de kans op een beroerte en verlaagt de bloeddruk. De ene thee bevat meer goede stoffen dan de andere. Vraag mij in de winkel om advies, ik help je graag bij het maken van een keuze.
thee weerstand verhogen gezond thee is gezond antioxidanten Camellia Sinensis polyfenolen bloedsuikerspiegel verlagen
24968
post-template-default,single,single-post,postid-24968,single-format-standard,theme-hazel,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Thee verhoogt je weerstand

Thee verhoogt je weerstand

Thee verhoogt je weerstand

Thee is een super gezond drankje

 

Wil jij wat extra weerstand opbouwen? Drink dan regelmatig een kop thee. Thee afkomstig van de theeplant Camellia Sinensis bevat polyfenolen. Dat zijn krachtige antioxidanten en komen voor in groenten, fruit, pure chocolade en in thee. Interessant is dat uit onderzoeken blijkt dat de hoeveelheid antioxidanten in thee zelfs hoger is dan in groenten en fruit. Deze antioxidanten in thee helpen beschermen tegen onder meer hart- en vaatziekten. Verder kan thee de vetverbranding bevorderen en ook is het goed is voor de mondhygiëne, kan het de bloedsuikerspiegel verlagen en verkleint thee de kans op diabetes type 2 (bron: Voedingscentrum).
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We kunnen dus wel stellen dat thee vol polyfenolen een super gezond drankje is! En het is ook nog eens hartstikke lekker.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kortom: thee bevat antioxidanten, verkleint de kans op een beroerte en verlaagt de bloeddruk. De ene thee bevat meer goede stoffen dan de andere. Vraag mij in de winkel om advies, ik help je graag bij het maken van een keuze. Ik zorg ervoor dat de losse thee bij Lente van goede kwaliteit én vers is, want net als bij groente en fruit geldt: Hoe beter de kwaliteit en hoe verser, hoe meer je ervan profiteert.

 

Kom voor een goede thee naar de winkel van Lente Thee en Chocolade. Je krijgt goed advies, kan zelf de thee ruiken en je keuze maken. Online bestellen kan natuurlijk ook, naar de webshop>>.

Vond je dit leuk om te lezen?
Misschien vind je deze blogs ook interessant.
Of ga hier naar de Lente-Webshop, bestel online en beleef Lente thuis!