Lente Thee en Chocolade | Japanse Sencha Premium
22809
product-template-default,single,single-product,postid-22809,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Japanse Sencha Premium

Vanaf: 6,75

Sencha is veruit de meest populaire thee in Japan en is verantwoordelijk voor het merendeel van de lokale productie. Deze Japanse Sencha van Lente is (uiteraard!) geplukt in de lente. De kleur van de kop thee na het zetten is helder-lichtgroen. Hij is aangenaam zacht en licht zoet van smaak. Een goede Japanse Sencha bevat veel gezonde stoffen, zoals anti-oxidanten en vitaminen. Dit is een premium kwaliteit en vaker op te gieten.

Herstel
Artikelnummer: Japanse Sencha Premium Categorie:
Aanvullende informatie

Na het zetten is de fijne bladstructuur duidelijk zichtbaar. Japanse groene thee wordt eerst gedurende ongeveer 15 tot 20 seconden gestoomd om oxidatie van de theebladeren te voorkomen. Vervolgens worden de blaadjes gerold, gevormd en gedroogd. Deze stap zorgt voor de dunne cilindrische vorm van de theeblaadjes.