Lente Thee en Chocolade | Rooibos Duizend-en-een-Nacht
22908
product-template-default,single,single-product,postid-22908,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Rooibos Duizend-en-een-Nacht

Vanaf: 3,95

1001 nacht: Deze naam weerspiegelt niet alleen de fantastische vormgeving, maar ook de sensuele smaak. Kaneel, steranijs en vanille met een vleugje jasmijn nemen je mee naar een verre magische wereld. Geniet van een reis vol fantasie en kleur en duik in deze bijzondere smaak!

Herstel
Artikelnummer: Rooibos Duizend-en-een-Nacht Categorie:
Aanvullende informatie

Rooibos is rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten, heeft een laag gehalte aan looizuur en bevat geen cafeïne. Rooibos bevat veel gezondheidsvoordelen.

Het land van herkomst van rooibos is Zuid-Afrika. Daar gebruikte men rooibos om een zoete, fruitige thee te maken lang voordat de Europeanen dit deden. De takken van de struik werden gedroogd in de zon en in kleine stukjes gesneden. De thee werd voor het eerst geëxporteerd naar verre landen in de 19e eeuw. Een hoge kwaliteit rooibosthee kan worden herkend aan zijn robijnrode kleur en de zachte, zoete, kenmerkende, aromatische smaak.