Lente Thee en Chocolade | Rooibos Simply Perfect
22566
product-template-default,single,single-product,postid-22566,theme-hazel,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive

Rooibos Simply Perfect

Vanaf: 3,95

Deze rooibos is mooi van kwaliteit. Maak kennis met de combinatie van orange, grapefruit en munt in je kopje. Romig zoete en sappige sinaasappelen en een expressieve frisheid van muntbladeren. Een indrukwekkende combinatie met een prachtige smaak. Zoet, goed in balans, gewoon perfect!

Herstel
Artikelnummer: Rooibos Simply Perfect Categorieën: ,
Aanvullende informatie

Rooibos is rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten, heeft een laag gehalte aan looizuur en bevat geen cafeïne. Rooibos bevat veel gezondheidsvoordelen.

Het land van herkomst van rooibos is Zuid-Afrika. Daar gebruikte men rooibos om een zoete, fruitige thee te maken lang voordat de Europeanen dit deden. De takken van de struik werden gedroogd in de zon en in kleine stukjes gesneden. De thee werd voor het eerst geëxporteerd naar verre landen in de 19e eeuw. Een hoge kwaliteit rooibosthee kan worden herkend aan zijn robijnrode kleur en de zachte, zoete, kenmerkende, aromatische smaak.

Dit is echt een heerlijke rooibosthee met de zoete, frisse sinaasappel in combinatie met munt. Simply perfect!